Анатолій Кінах

Day: September 29, 2022

Так звані “референдуми”, які окупанти організували на тимчасово захоплених ними територіях Донецької, Луганської, Запорізької і Херсонської областей – це пропагандистське шоу для внутрішньої аудиторії ерефії. Триває війна і ЗСУ незворотньо  звільняють наші землі від російських загарбників.

Причому через високий бойовий дух, підтримку народу і міжнародної спільноти, ефективне командування деокупація просувається успішно. Конвульсійні спроби росії завадити власній поразці в загарбницькій війні, когось залякати  – хороший знак про паніку Кремля.  Також це пропагандистське шоу – привід для наших західних союзників посилити санкції проти рф, її економічну ізоляцію. Ми також закликаємо ООН виключити рф із Радбезу чи хоча б позбавити права голосу. Росія не лише є державою-спонсором тероризму, агресором проти щонайменше 4 країн за останні десятиріччя, але й погрожує ядерною зброєю, намагається організувати світову продовольчу кризу, через яку можуть загинути від голоду мільйони людей в третіх країнах. Україні потрібно більше фінансової підтримки та більше важкого озброєння, щоб зупинити окупантів. І ми зробимо це!

Я запевннений у безумовний підтримці спільної справи всіх складових громадянського суспільства. Бізнес, влада, волонтери – всі об’єднані навколо завдання якнайшвидшої перемоги над ворогом. Підприємництво, промисловість зараз має чіткий фокус на громадах, людях, підтримуючи своїх співробітників, перераховуючи кошти на ЗСУ, опікуючись волонтерськими проектами.

Український бізнес повністю поділяє думку нашого Головнокомандувача ЗСУ В.Залужного, що наша перемога ще не стане фіналом в протидії агресору. Від сусідства із рф ніде не дінешся, тому Україна повинна постійно укріплювати свої сили і можливості, у тому числі, ставши членом ЄС і НАТО. Важливим фактором тут є економічне відновлення і зростання ВВП,  доходів бюджету і громадян. У це варто інвестувати вже зараз, не очікуючи повоєнного часу.