Анатолій Кінах

Успп став партнером американської компанії world resources company, що впроваджує екологічні рішення у виробництві

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Меморандум про співробітництво сторони підписали онлайн в рамках засідання Правління Українського союзу промисловців і підприємців.

Документ підписами скріпили президент УСПП Анатолій Кінах та президент-голова правління компанії Пітер Халпін.

Основною метою меморандуму є інтенсифікація ділового співробітництва між країнами, сприяння у пошуку інвесторів, розширення кола бізнес-контактів тощо.

Як підкреслив Анатолій Кінах, товарообіг між країнами не відповідає потенціалу держав – всього 4 млрд. доларів. При цьому навіть з Білоруссю останній в України більший – 4,5 млрд. дол.

«Маємо значно наростити ці обсяги, тим паче, що Україні є що запропонувати, у тому числі товари із високою доданою вартістю», – зазначив лідер ділової спільноти.

У свою чергу Пітер Халпін висловив підтримку таким ініціативам та зазначив, що нарощування взаємовигідної співпраці з Україною постійно в фокусі уваги США, американського бізнесу.

Нагадаємо, днями країни оновили Хартію про стратегічне партнерство.

Довідково. World Resources Company заснована в 1976 році. Займається управлінням екологічними ризиками та переробкою (очищення стічних вод, вторинна переробка матеріалів тощо). Наразі співпрацює із партнерами на чотирьох континентах – в Північній Америці, Південній Америці, в Європі та Азії.

 

Читай також