Анатолій Кінах

ЗАСУДЖУЄМО РФ ТА РОЗВ’ЯЗАННЯ НЕЮ ВІЙНИ: ЗАКЛИКАЄМО ПІДПРИЄМЦІВ І ВОЛОНТЕРІВ, ВСІХ УКРАЇНЦІВ ЗБЕРІГАТИ СПОКІЙ, ДОПОМАГАТИ ЗСУ І ЖИТТЄЗАБЕЗПЕЧЕННЮ МІСТ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Шановні співгромадяни!

Український союз промисловців і підприємців, Антикризова рада громадських організацій продовжують працювати в Києві.  Ми закликаємо промислово-підприємницьку спільноту вжити заходів щодо підтримання безпеки виробництв і працівників,  зокрема мати чіткі плани дій по підприємствах та мапу укриттів.

У той же час, УСПП  просить не панікувати, продовжувати роботу, пов’язану з життєзабезпечення міст, критичною інфраструктурою, слухати вказівки українського командування. По можливості підтримувати зв’язок із Теробороною.

Зараз надзвичайно складний час, ми маємо проявити витримку, не панікувати та виконувати кожен свою роботу. Наша армія робить все, щоб стримати ворога, їй потрібен надійний тил.

Водночас український бізнес закликав іноземних партнерів не зволікати із справді відчутними санкціями проти Російської Федерації, котрі завдадуть нищівного удару по їх економіці.

При цьому необхідно не зменшувати обсяги економічної співпраці з українськими партнерами. Відповідне відкрите звернення до інвесторів і закордонних партнерів УСПП  опублікував ще напередодні.

Ми вдячні за підтримку міжнародних партнерів, також будемо виконувати власне домашнє завдання  щодо оборони, зміцнення країни. Бізнес, волонтери, громадські організації – зараз об’єднують  зусилля, працюють разом. Правда за нами, віримо в українську армію і нашу перемогу.

Анатолій Кінах

Читай також